fbpx

Система вентиляції кальянного залу

Без чого непередавана східна атмосфера кальянного залу буде нестерпним, а в приміщенні буде абсолютно неможливо знаходиться? Правильно) Без грамотно спроектованої системи вентиляції та кондиціонування. Вона повинна бути потужною, продуманої, якісної; повинна забезпечувати в достатньому обсязі безперебійний приплив свіжого повітря і виводити повітря задимлене відпрацьований. І ніякі дизайнерські рішення та вишукані види тютюну не врятують, якщо в кальянної неможливо буде нормально дихати через високу концентрацію диму.

Ще один ключовий момент – робота вентиляційного устаткування повинна бути максимально тихої, без зайвих протягів, навіть при інтенсивному воздухообмене. Саме ці нюанси забезпечують оптимальний мікроклімат приміщення і комфорт перебування відвідувачів у залі.

Ну і природно, за естетичну сторону також не можна забувати, тому у всіх закладах громіздке вентиляційне обладнання повинно непомітно вписуватися в загальний інтер’єр приміщення, бути відповідним по стилю і колірній гамі або навпаки, бути окремим елементом декору.

CИСТЕМА ВЕНТИЛЯЦИИ КАЛЬЯННОГО ЗАЛА
CИСТЕМА ВЕНТИЛЯЦИИ КАЛЬЯННОГО ЗАЛА

Компанія «Конвент-Сервіс» має великий досвід в проектуванні і створенні систем вентиляції та кондиціонування кальяну залів. Наші досвідчені інженера знайдуть найбільш оптимальне рішення під ваші потреби і особливості приміщення, враховуючи всі необхідні нюанси для бездоганної роботи систем повітрообміну. Звертайтеся, ми завжди вас проконсультуємо і допоможемо з будь-яких питань!